Data
28 iulie 2023
Locația
Consiliul Județean Timiș

În cadrul evenimentului „Ziua Județului Timiș”, publicu iubitor de cultură este invitat în data de  28 iulie, ora 10:00, la: „Expoziție de presă: Timișul, istorie vie”.

Materialele expuse provin din fondul de Documentar – Periodice al Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel” și pun în valoare momente importante din evoluția județului.

Expoziția va avea loc în foaierul Palatului Administrativ și va fi însoțită de un recital muzical marca Incanto Quartetto.

Manifestarea se înscrie în seria de evenimente ce au ca țel păstrarea vie a celor întâmplate de-alungul istorieri Județului Timiș. De fapt este chiar o retrospectivă… epocală. Aceste expoziții atrag nu doar prin importanța lor istorică ci și prin esticul relatării și tipăririi unui eveniment istoric, datele semnificative fiind ilustrate prin texte din sau despre epocă. Istoria mică și mare, pitorescul și faptul decisiv își găsesc o reflectare vie în publicațiile vremii, de unde provin materialele expuse de către Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”.

Anterior Atelier de mediere culturală

Blvd. Revoluţiei din 1989 nr. 17, CP 300034, Timişoara, judeţul Timiş, România

Ziua județului Timiș

Drepturile de proprietate intelectuală asupra conţinutului aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2022. Dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală