Data
27 iulie 2023 - 28 iulie 2023
Interval orar
10:00 - 18:00
Locația
Centrul Multifuncțional Bastion

Consiliul Județean Timiș organizează expoziția de artă contemporană ”MITOLOGII SUBIECTIVE PENTRU UN TOPOS DAT”, eveniment ce reunește pictori, sculptori și artiști video.

Artiști: Sofia Ovejanu, Mihai Glodeanu, Dragoș Bojin, 1-Q Sapro, Bogdan Andronic, Dragoș Neagoe, Iulian Cristea, Dan Nica, Anca Ciofîrlă Kademian, Sergiu Roman, Răzvan Stanciu, Petra Maria, Ruxandra Nițescu, Teodora Rotaru, Georgiana Cojocaru.

Expoziția ”Mitologii subiective pentru un topos dat” rezonează perfect cu misiunea și obiectivele Centrului Multifuncțional Bastion de platformă-promotor al artei contemporane, al creației tinere a cărei valoare este de nivel european și al cărei talent se impune susținut constant pentru a obține vizibilitate locală, națională, europeană. De asemenea, se află în consonanță cu viziunea și conceptele Candidaturii Timișoarei pentru rolul de Capitală Culturală Europeană, prin participarea cu plus valoare artistică la călătoria europeană a Timişoarei, alăturându-ne la seria expozițiilor de înaltă clasă organizate în muzee și galerii locale cu un proiect care arată prospețimea creației contemporane tinere din țara noastră, ca parte a moștenirii europene comune. Artiștii incluși în selecția acestui proiect sunt creatori cu biografii impresionante, cu premii de excelență și burse în străinătate, cu activități expoziționale susținute atât în țară, cât și internaționale.

Anterior Atemporal. Spectacol în premieră

Blvd. Revoluţiei din 1989 nr. 17, CP 300034, Timişoara, judeţul Timiş, România

Ziua județului Timiș

Drepturile de proprietate intelectuală asupra conţinutului aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2022. Dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală