Data
27 iulie 2023
Locația
Baza 2 Politehnica
Joi, 27 iulie 2023, în cadrul Zilei Județului Timiș organizată de Consiliul Județean Timiș, va avea loc a doua ediție a „Cupei instituțiilor timișene la fotbal”. Înscrierea se poate face până vineri, 21 iulie 2023, prin transmiterea la adresa de email raul.ghiciulescu@cjtimis.ro a următoarelor documente scanate:
  • cerere de înscriere împreuna cu Anexa 1, înregistrată și semnată de conducătorul instituției;
  • declarații pe propria răspundere pentru toți participanții la eveniment, cuprinși în Anexa 1 la cererea de înscriere, semnate de fiecare dintre aceștia.
Fiecare echipă va fi formată din 6 jucători, din care unul va fi portar. Pot fi nominalizați încă 5 jucători de rezervă. Meciurile se vor desfășura la Baza sportivă nr. 2 a Universității Politehnica din Timișoara. Terenul de joc va avea dimensiunile de 40m/20m, iar fiecare partidă durează 20 de minute. Nu se percepe taxă de participare. Înscrierea echipelor se poate face până în data de 21 iulie 2023, ora 14:00. Programul jocurilor va fi disponibil după încheierea perioadei de înscriere. Documente utile:  
Anterior Vernisaj expozițe „Personalități din Banat”

Blvd. Revoluţiei din 1989 nr. 17, CP 300034, Timişoara, judeţul Timiş, România

Ziua județului Timiș

Drepturile de proprietate intelectuală asupra conţinutului aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2022. Dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală