Data
29 iulie 2022
Interval orar
22:30 - 23:50

Piesă de teatru. ,,Copilul dintr-o stea”

Teatrul pentru Copii și Tineret “Merlin” pune în scenă piesa de teatru ,,Copilul dintr-o stea”, adaptare de Hogea Toma după ,,Micul prinț”, Antoine de Saint Exupéry, 29 iulie, ora 22:30, la Muzeul Satului Bănățean.

Durata spectacolului este de 90 de minute, iar vârsta recomandată a copiilor este de peste 10 ani.

Copilul dintr-o stea este o adaptare după Micul Prinț – de Antoine de Saint Exupéry, povestea care a făcut înconjurul planetei. Concepția regizorală aduce la rampă publicului timișorean un spectacol original, modern, plin de culoare și de emoție.

Partiturile actoricești care acompaniază eroul principal susțin cu talent, cu determinare, cu pasiune și emoție firul roșu al narațiunii. Spațiul de joc, modern, original ingenios și incitant completează valoarea dramatică a textului și emoția creată de actorii teatrului ”Merlin” Timișoara.

În acest spectacol, veți regăsi elementul surpriză – emoțiile desenului în nisip ale artistei Ana Munteanu –  imagini pline de candoare, puritate, fragilitate, dar și consistență, în premieră absolută într-un teatru pentru copii și tineret din România. Muzica compozitorului timișorean Cari Tibor nu mai are nevoie de nicio prezentare, partiturile domniei sale întregesc caracterul fiecărui personaj, oferind culoare și emoție fiecărei planete.

Echipa acestui proiect este una solidă, de profesioniști dăruiți și prețuiți de întreaga breaslă, mărturisește regizorul spectacolului , Toma Hogea.

Cei care fac ca spectacolul să rămână memorabil sunt: Laurențiu Pleșa, Lucian Matei, Olivera Iovanovici, Robert Copoț, Raul Bastean, Cristi Brătoiu, Raul Lăzărescu și Raluca Grumăzescu.

  • Organizer Name: Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”
Anterior Trasee tematice în Județul Timiș

Blvd. Revoluţiei din 1989 nr. 17, CP 300034, Timişoara, judeţul Timiş, România

Ziua județului Timiș

Drepturile de proprietate intelectuală asupra conţinutului aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2022. Dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală