Trasee tematice în Județul Timiș

În 30 iulie, Muzeul Satului Bănățean va organiza 3 trasee tematice în județul Timiș pentru un număr de 75 de persoane, după cum urmează:

Turul 1 va include următoarele locații și activități: Bega River Tour – cursă pe Bega cu vaporul din centrul Timișoarei până la ecluza de la Uivar, care va dura cel puțin 6 ore și în care participanții vor servi masa pe vapor și vor avea parte de un moment artistic și DJ(La acest tur vor participa 45 de persoane care vor fi însoțite de un ghid turistic).

Turul 2 va include următoarele locații și activități: Surduc – plimbare cu catamaranul; Dumbrava – masă rustică la Șura și moment artistic; Crivina de Sus – vizitare biserică de lemn; Cascada Șopot – plimbare până la cascadă; Servire masă la Poieni, după plimbarea până la cascada Șopot (La acest tur vor participa 15 persoane care vor fi însoțite de un ghid turistic).

Turul 3 va include următoarele locații și activități: Buzad – tură cu bicicletele pe dealuri prin Charlottenburg și Comeat, revenire în Buzad, servire masă rustică și pregătire moment artistic pentru participanți la The Village; Charlottenburg – vizitare Muzeul Cinegetic Charlottenburg ( La acest tur vor participa 15 persoane care vor fi însoțite de un ghid turistic).

Participarea la eveniment doar pe bază de invitație.

  • Organizer Name: Muzeul Satului Bănățean Timișoara
Anterior Activități culturale interactive

Blvd. Revoluţiei din 1989 nr. 17, CP 300034, Timişoara, judeţul Timiş, România

Ziua județului Timiș

Drepturile de proprietate intelectuală asupra conţinutului aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2022. Dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală